Prijslijst Botox

Bij The B Bar werken we niet met ‘zones’, omdat niet iedereen evenveel Botox (Azzalure®) nodig heeft voor het gewenste effect. Alle behandelingen bij The B Bar zijn op maat. Om u toch een idee te geven van de prijzen, hebben we een minimum en een maximum bedrag per behandeling bepaald. Deze zijn gebaseerd op het aantal eenheden nodig voor een minimaal effect en het aantal eenheden dat medisch gezien, maximaal ingespoten mag worden per spiergroep. Sommige behandelingen hebben een vaste prijs. Indien u meerdere spiergroepen (zones) wilt laten behandelen betaalt u € 3,75 per benodigde eenheid voor het totaal te behandelen gebied. De totaal prijs zal nooit hoger zijn dan de hieronder aangegeven maximale prijs per spiergroep (zone), bij elkaar opgeteld.

Consulten en Controles

Het eerste consult is gratis. Tijdens dit consult zal de dermatoloog u uitgebreid advies geven over het beste plan van aanpak. Uw wensen staan hierbij uiteraard centraal. Er wordt een plan op maat gemaakt waarbij er altijd uitgegaan wordt van ‘less is more’. De beslissing over een eventuele behandeling is volledig aan u. Botulinetoxine werkt na 2 weken optimaal. Indien het verstandig is om na 2 weken, na overleg met de dermatoloog, een controleafspraak in te plannen, is deze uiteraard kosteloos. Er kan dan, samen met u, besloten worden dat het noodzakelijk is om toch nog extra eenheden Botulinetoxine in te spuiten. Deze kosten worden dan met u verrekend.                  

Azzalure Minimum Prijs Maximum Prijs
Fronsrimpel € 115 € 262,50
Voorhoofd € 56 € 187,50
Lachrimpels € 75 € 225
Vaste Prijs
Wenkbrauwlift € 75
Naso-Labiaal Plooi € 50
Neus tip € 50
Bunny Lines € 50
Mondhoeken € 50
Overige Behandelingen
Overmatig transpireren € 550
Bruxism (Knarsen)* € 320
Migraine* € 220

*Voor Botoxbehandelingen tegen migraine en tandenknarsen verwijzen wij u eerst naar respectievelijk uw huisarts (neuroloog) en uw tandarts. Met goedkeuring van deze specialisten kunnen wij u hiervoor behandelen.