The B Bar

Schoonheid Zit van Binnen!

Hoe beter we ons voelen hoe meer we stralen en hoe mooier we zijn. Soms hebben we een beetje hulp nodig om de beste versie van onszelf te zijn. Een beetje hulp om er net iets frisser, meer ontspannen en meer uitgeslapen uit te zien. Het is dan tijd voor een bezoek aan The B Bar!

 

 

Wij richten ons bij The B Bar alleen op behandelingen met injectables: Botulinetoxine A (ook wel bekend als “Botox”) en Restylane ® fillers (Hyaluronzuur). Hierdoor zijn wij zonder meer dé injectables-specialist! De huidige technieken stellen ons in staat om prachtige resultaten te verkrijgen met een minimale hoeveelheid injectables. De gewenste beauty boost wordt haalbaar voor iedereen.

Deze allernieuwste technieken stellen ons in staat om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te verkrijgen. Een fris en uitgeslapen uiterlijk waarbij geldt: “less is more”. Omdat elk gezicht anders is en ook andere zorg nodig heeft, kijken we bij The B Bar altijd naar het individu en zijn of haar wensen.

Voor de Botox behandelingen geldt dat wij bij The B Bar werken met ‘vanaf’ prijzen en niet met van te voren vastgestelde ‘zones’. U betaalt alleen voor hetgeen u nodig heeft in overleg met onze artsen. Wij werken alleen met gerenommeerde dermatologen, bekend om hun werk in de kliniek en binnen de esthetische geneeskunde.

Injectables als deel van een lifestyle die toegankelijk is voor iedereen.